Köpvillkor

Betalningsvillkor

Priser
Alla priser anges inklusive svensk moms, 25%. Vi reserverar oss för eventuella momshöjningar eller andra prisförändringar som vi inte kan råda över. Observera att lokala avgifter (moms, tull) kan förekomma, beroende på land, region och lokala tullavgifter. Dessa avgifter är på kundens egen bekostnad

Köp
Vi erbjuder för närvarande kortbetalning via PayPal.
Avtal om köp ingås när du väljer att skicka beställning i kassan. Orderbekräftelse genereras sedan automatiskt av vår database och kvitto för betalningen skickas av Paypal. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering får du självklart välja att avboka din order utan kostnad.

Crooked Concept ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig person med målsmans tillstånd.


Leveransvillkor

Fraktfritt
Då våra produkter är unika och i vissa fall ömtåliga rekommenderar vi, om ni har möjlighet, att hämta ut er vara i vår butik på Västmannagatan 47 i Stockholm.

Inrikes
Har ni ej möjlighet att hämta er vara erbjuder vi frakt med DHL, leverans sker till er närmaste service point. Leveranstid 2-5 arbetsdagar efter att beställning har gjorts. Vänligen kontakta oss om ni önskar annat leveranssätt, fraktpriserna på hemsidan gäller dock inte då.

Utrikes
Kontakta oss vid beställning från annat land än Sverige så återkommer vi med förslag på pris och leveranstid.


Returrätt och reklamation

 

Retur
När du handlar på crookedconcept.com har du som privatperson rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, d v s oanvänd och ej skadad samt i oskadad originalförpackning. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten eller dess förpackning. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten.

Reklamation
Vissa av produkterna är prototyper och helt unika vilket gör att de har vissa ”defekter” från början. Dessa syns på bilderna och ger inget skäl för reklamation. Varor köps i befintligt skick.
Om produkten skulle ha skador som inte syns på bild ber vi er att kontakta oss inom 24 timmar från att ni har mottagit produkten. Vid reklamation står Crooked Concept för returfrakten.


Sekretess och säkerhet
Genom din registrering och/eller beställning samtycker du till att Crooked Concept och dess närstående bolag lagrar och använder uppgifter om dina inköp samt de kontaktuppgifter du lämnar. Uppgifterna lagras och används för att vi ska kunna fullfölja våra åtaganden gentemot dig samt bättre kunna tillfredsställa dina behov som kund och ge dig bättre service, bland annat genom att göra webbplatsen så personlig som möjligt. Detta innebär att information om dig lämnas vidare även till vår betalningspartner Paypal samt aktuell logistikpartner. Uppgifterna lagras och används även i informations- och marknadsföringssyfte. Detta innebär att Crooked Concept och dess närstående bolag kan, såvida du inte skriftligen motsatt dig det, komma att använda dina personuppgifter för att kontakta dig via mejl med nyhetsbrev. Du har givetvis möjlighet att när som helst skriftligen meddela oss att du motsätter dig behandling av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål.
Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och garanterar att dina kunduppgifter endast används av Crooked Concept och dess närstående bolag. Crooked Concept och dess närstående bolag kommer inte, utan ditt samtycke, att vidareförmedla uppgifter om dig annat än om detta följer lagstiftning, om det krävs i samband med att du beställt en produkt eller tjänst eller om Crooked Concept anser att det krävs för att skydda och försvara rättigheter eller egendom tillhörande Crooked Concept och dess närstående bolag. Betalningstransaktioner (kort- och direktbetalning) hanteras av vår betalningspartner Paypal för att garantera en snabb och säker betalning.

 


Tvist
Klagomål eller synpunkter avseende Crooked Concepts tjänster eller produkter bör meddelas till info@crookedconcept.com. Om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till din lokala konsumentvägledare eller Allmänna reklamationsnämnden (ARN). Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.

 


Kontakt
Crooked Concept Store
Västmannagatan 47
113 25 Stockholm
viktor@straightdesignstudio.com